Harmonisia kontrasteja

Luonnolliset pinnat säilyvät kauniina vuosikausia – kiinteistönomistajan ja asukkaiden iloksi.

Oslon Løren-korttelin suunnitellut arkkitehti on luonut sinne kauniita, harmonisia kontrasteja valkoisen luonnonkiven ja tumman puun välillä. STENI Nature -julkisivulevyt ja niiden lomaan sijoitetut puupinnat muodostavat upeita linjoja ja korostavat kauniisti rakennusten lukuisia rajakohtia.


Julkisivujen luonnollinen ulkoasu saa asuintalot sulautumaan tyylikkäästi ympäristöönsä. Suunnittelija on pitänyt tärkeänä sijoittaa alueelle hengittäviä viheralueita pensaineen ja pienine puineen. Täällä lapset voivat leikkiä ja pyöräillä aikuisten jutellessa naapureiden kanssa – tai levähtäessä hetken läheisellä nurmikolla.


Täällä on hyvä asua ja elää!

PAIKKA:
LØREN QUARTER, OSLO, NORWAY
ARKKITEHTI:
AS SELVAAGBYGG
URAKOITSIJA:
AS SELVAAGBYGG
RAKENNUTTAJA:
SELVAAG BOLIG
HANKEVUOSI:
2007/2008
TUOTE:
STENI NATURE

Värit:

  • SN 21
NÄYTÄ KAIKKI VÄRIT

Pehmeän tumman puun ja kovan, kirkkaan kivipinnan välinen kontrasti.

Veistospuisto

Veistospuisto

Peer Gynt -veistospuisto ympäröi Løren korttelia. Puistossa on kokoelma veistoksia Henrik Ibsenin näytelmästä Peer Gynt.

Taiteellinen ilmaisu

Peer Gynt veistospuiston kolme veistosta ovat tilaustöitä, ja loput veistokset ovat avoimen, kansainvälisen kilpailun tuotoksia.

Taiteellinen ilmaisu