Tietoa STENIstä

STENI toimittaa arkkitehtonista ilmaisuvoimaa, joka huomataan ja muistetaan. STENI-julkisivuratkaisujen avulla arkkitehdit voivat suunnitella ainutlaatuisia rakennuksia, jotka kestävät sukupolvien ajan.

HISTORIA

STENI on norjalainen rakennusalan menestysyritys, joka on perustamisestaan vuodesta 1965 saakka keskittynyt tarjoamaan julkisivuratkaisuja, jotka tuottavat ainutlaatuista ja kestävää arkkitehtonista ilmaisua – erittäin laadukkaasti.

STENI aloitti toimintansa perheomistuksessa vuonna 1965. Julkisivulevyt on kehitetty kestämään Norjan karuja ja vaativia ilmasto-olosuhteita. Yrityksen pääosakkeenomistaja on nykyään ruotsalainen Accentone 2012 Holding Ltd.

STENI: llä on n. 130 työntekijää ja pääkonttori, tuotantolaitos, varasto ja tehtaanmyymälä Lardalissa, Vestfoldissa, Norjassa.

STENIllä on myyntiyritykset Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Alankomaissa. Muualla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa on sopimusjakelijoita, jotka myyvät ja markkinoivat tuotteitamme.

STENI-julkisivuratkaisujen avulla arkkitehdit voivat suunnitella ainutlaatuisia rakennuksia, jotka kestävät sukupolvien ajan.

 

FAKTAT

  • Perustettu vuonna 1965
  • Pääomistaja Accentone 2012 Holding Ltd
  • Laadukkaita julkisivulevyjä polymeerikomposiitista
  • Päätoimipiste ja tuotanto Norjan Vestfoldissa
  • Kansainvälinen yritys
  • N. 130 työntekijää
image description

Arvot

ARVOSTUS
Kunnioitamme toisiamme, ympäristöämme, yhteistyökumppaneitamme, sekä asiakkaitamme. Välitämme aidosti, olemme kohteliaita – ja meillä on avoin ja osallistava kulttuuri. Kunnioitamme toistemme mielipiteitä, ja olemme lojaaleja tehdyille päätöksille.

INNOVATIIVINEN
Etsimme aktiivisesti uutta tietoa, olemme uteliaita alamme kehitykselle. Etsimme luovia ratkaisuja ja olemme valmiita positiiviseen muutokseen.

LAATU
Asetamme korkeat vaatimukset kaikelle mitä teemme, ja toimimme odotusten, vaatimusten ja spesifikaatioiden mukaisesti. Pidämme sanamme, olemme vakavasti otettavia, vastuullisia ja toimintamme on läpinäkyvää.

ASIAKASLÄHTÖINEN
Olemme sitoutuneet löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme perillä markkinoilla vallitsevista tarpeista ja odotuksista ja keskitymme asiakkaaseen joka vaiheessa. Olemme ylpeitä saadessamme toimia tällä alalla ja asiakkaamme ovat aina etusijalla.