Helppohuoltoinen ja kaunis sokkeli, joka kestää vähintään 25 vuotta

Pitkän ja kylmän talven jälkeen talon ympäristöstä paljastuvat lumen alla piilotelleet asiat: Ruoho kasvaa, kukat versovat ja pensasaita kurottelee oksiaan kohti aurinkoa. Valitettavasti sama koskee myös sokkelia, joka kaipaa kipeästi huoltoa, johon sinulla ei ole ollut aikaa eikä varaa. Ennen kuin nyt.

Sokkelin vahingoittuminen voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Pakkashalkeamat ja sienenmuodostus saattavat synnyttää sisätiloihin kosteusvaurioita. Jos sokkeliin on ehtinyt tulla halkeamia ja reikiä, on toimittava nopeasti.

Tavallisesti sokkelin huolellinen korjaus on ollut vaativa tehtävä. Siihen on lisäksi tarvittu paljon työvälineitä: esimerkiksi betonimylly, laastia, laastikauha, maalia ja kottikärryt. Jos et itse ole kätevä käsistäsi tarvitset vielä ammattilaisen avuksi. Kaikki tämä kysyy aikaa ja rahaa. Siksi korjausta tulee helposti lykättyä seuraavaan vuoteen.

Kovinkaan moni ei pidä houkuttelevana ajatuksena sitä, että viettäisi kevään ja kesän auringonpaahteessa kontallaan sokkelia rappaamassa, maalaamassa ja laittamassa – etenkään, kun tiedossa on, että sama työ on edessä jälleen vuoden kuluttua. Viettäisitkö mieluummin lomasi yhdessä perheen kanssa?

Voit kasvattaa asuntosi arvoa

Todellakin! STENI-sokkelilevyt pitävät huolen siitä, että voit nauttia lämpimästä vuodenajasta perheesi kanssa seuraavat 25 vuotta – taatusti. Uusi ja upea julkisivu nostaa myös talosi arvoa.

Sinun on otettava kantaa ainoastaan uuden sokkelin väriin. STENI-sokkelilevyistä on nimittäin saatavilla kolme väriä: valkoinen, harmaa ja musta.

Uusi ja upea julkisivu nostaa myös talosi arvoa

Steni asennetaan tuulettuvana verhouksena. Se suojaa takana olevaa sokkelia, pitää sen kuivana, torjuu pakkashalkeamia ja sienenmuodostusta sekä parantaa eristyskykyä. Asennus on helppoa, ja voit tehdä sen itse. Kiinnitä rimat sokkeliin, niittaa niihin EPDM-tiivistenauha ja ruuvaa levyt paikoilleen. Siinä kaikki.

Jos haluat nähdä omin silmin, miten helppoa työ on, katso tämä alle minuutin mittainen video.

Säästät aikaa ja rahaa

Kun levyt on asennettu, voit rentoutua ja unohtaa huoltotyöt. Riittää, että peset sokkelin toisinaan painepesurilla.

Pieni sijoitus voi säästää sinulta suuria summia tulevaisuudessa. Kun asennat taloosi Steni -sokkelilevyt, voit nauttia kesästä – ja hyvästä omastatunnosta talvella – vuosia eteenpäin. Vuoteen 2041 itse asiassa. Hyvää kesää! Tai oikeammin: Hyviä kesiä!