Simulaattorirakennus, jossa on yksilöllinen visuaalinen ilme

Newton Flight Academy avautui Bodøssä 17.6. Opetusrakennus on saanut aivan erityisen ulkoasun, sillä siinä on noin 300 neliömetrin verran Steni Vision ja Steni Colour -julkisivulevyjä.

–Halusimme rakennuksen, joka on visuaalisesti kaunis katsella sekä sisältä käytännöllinen ja kutsuva, oikea helmi sekä ulkoa että sisältä. Saimme rakennuksesta ainutlaatuisen Steni Vision -julkisivulevyjen avulla, joihin painettiin haluamamme kuvat. Siitä tulikin erittäin hieno, eikö totta?

...Saimme rakennuksesta ainutlaatuisen Steni Vision -julkisivulevyjen avulla, joihin painettiin haluamamme kuvat.​ Stian Elstad, FIRST Scandinavia​
Kolme lentosimulaattoria

Newton Flight Academyn tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten kiinnostusta aerodynamiikkaan, navigointiin ja metrologiaan, ja he voivat lentää liikkuvilla simulaattoreilla.

FIRST Scandinavian Stian Elstad on ylpeä uudesta Newton Flight Academysta, joka sijaitsee Norjan ilmailumuseon ulkopuolella. Rakennus on tarkoitettu ilmailualaa koskevan tiedon välittämiseen ja opettamiseen, ja siellä on muun muassa kolme lentosimulaattoria, joista jokaisen arvo on noin miljoona Norjan kruunua.

– Autamme lisäämään lasten ja nuorten kiinnostusta luonnontieteisiin ja tekniikkaan. Opetamme täällä nuorille aerodynamiikkaa, navigointia ja metrologiaa, ja he voivat lentää liikkuvilla simulaattoreilla. Emme tarjoa lennonopetusta, mutta tämä antaa siitä hieman esimakua. Lisäksi paikka on avoinna myös yleisölle, Elstad kertoo. Hän uskoo, että Newton Flight Academy kiinnostaa yrityksiä, ilmailukerhoja ja tietysti ilmailusta innostuneita ihmisiä.

FIRST Scandinavia -säätiö on vuodesta 2000 saakka kehittänyt ja toteuttanut luonnontieteisiin liittyviä konsepteja ja hankkeita yli 200 000 lapselle ja nuorelle. FIRST LEGO League Scandinavia (FLL) ja Newton ovat kaksi suurinta ja tärkeintä konseptia, joihin liittyviä hankkeita on käynnissä 65 kaupungissa.

Painokuvioitu, sileä pinta

Steni Vision -julkisivulevyissä on painokuvioitu sileä pinta. Niiden avulla voit suunnitella ainutlaatuisen julkisivun käyttämällä esimerkiksi omia valokuvia, kuvia ja muita teemoja. Newton Flight Academyn julkisivulevyissä on käytetty ilmailuun liittyvää kuvitusta.

– Olemme mukana lisäämässä lasten ja nuorten kiinnostusta luonnontieteisiin ja tekniikkaan.​ Stian Elstad, FIRST Scandinavia​​

Steni Vision -julkisivulevyt antavat rakennukselle ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen – ei epäilystäkään, että rakennus liittyy ilmailuun.

Steni Vision -julkisivulevyihin voi painaa oman valokuvan, kuvia tai muita teemoja.