Janne Stenehjem (46) on nimitetty STENI AS:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Janne Stenehjem (46) on nimitetty STENI AS:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Stenehjem on työskennellyt kesäkuusta 2016 lähtien STENI AS:n henkilöstöjohtajana ja marraskuusta lähtien väliaikaisena toimitusjohtajana.

"Janne Stenehjemin nimitys STENI AS:n toimitusjohtajaksi on erittäin hyvä ratkaisu, sillä hän on tehnyt hyvän vaikutuksen työskennellessään väliaikaisena toimitusjohtajana. Hänellä on sopiva tausta ja pätevyys johtaa STENIn kehitystä", sanoo hallituksen puheenjohtaja Martin Tisell.

 Stenehjem on aiemmin työskennellyt Sparebank 1 BV:n henkilöstöjohtajana ja liiketoiminnan tukitoimintojen johtajana. Hänellä on pitkä kokemus rakennusalalta, ja hän toimi vuosina 2006–2013 Veidekken henkilöstöjohtajana.

 Stenehjemillä on kasvatustieteiden maisterin tutkinto Oslon yliopistosta, ja hän erikoistui opinnoissaan liiketoimintaan ja johtamiseen. Hänellä on pitkä johtamiskokemus muun muassa henkilöstöhallinnon, strategian, työsuojelun, markkinoinnin ja IT:n aloilta.

 Stenehjem aloitti tehtävässään 8.3.2017, ja hänen tavoitteenaan on jatkaa yrityksen toiminnan johtamista valittuun suuntaan.

 "Tavoitteenani on kehittää yrityksen toimintaa yhdessä osaavien työntekijöittemme kanssa. Stenillä on vahvat perinteet ja yrityskulttuuri. Tälle pohjalle on hyvä jatkaa rakentamista", Stenehjem toteaa ja jatkaa: "Stenissä on käynnissä kiinnostava kehitysvaihe, ja kasvutavoitteet ovat selkeät. Olemme viime aikoina tehneet useita merkittäviä sopimuksia, ja julkisivuratkaisujemme kysyntä on hyvää."