Steni.fi / Oppilaitokset Julkisivulevyt kouluihin ja päiväkoteihin

Aktiivisille ja leikkiville lapsille tarkoitettujen rakennusten tulee olla inspiroivia, kestäviä ja helppohoitoisia. Tästä syystä Steni-julkisivulevyt ovat hyvä valinta.

Kivikomposiitista valmistetut Steni-julkisivulevyt ovat kestävä ja huoltovapaa valinta. Ne ovatkin täydellinen ratkaisu luoviin, värikylläisiin ja inspiroiviin oppimisympäristöihin.

LUOVAT JA INSPIROIVAT RAKENNUKSET OPETUKSEEN

Niin lapset kuin aikuisetkin viettävät paljon aikaa päiväkodeissa ja koulurakennuksissa, ja siksi on tärkeää kehittää toimivia tiloja, jotka tuovat valoa arkeen.

Voimakkaat värit ja hauskat kuvitukset ovat hyvä tapa elävöittää koulurakennuksia. Nikkilän Sydän on upea koulurakennus, joka on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen – se on yhtä leikkisä niin ulkoa kuin sisältä. Julkisivussa on yhdistelty Steni Colour -levyjä sekä kuvioituja Steni Vision -levyjä.

Nikkilän Sydämen julkisivu hienoine kuvituksineen ja kirkkaine väreineen on todellinen taideteos.

LOPUTTOMASTI MAHDOLLISUUKSIA

Koulurakennukset ovat yleensä lähiympäristön kokoontumispaikkoja ja vievät paljon tilaa. Vaikka voimakkaat, leikkisät ja erottuvat värit ovat usein paikallaan, toisinaan rakennuksen halutaan sulautuvan ympäristöönsä. Steni-julkisivulevyjen loputtomat visuaaliset ilmeet tarjoavatkin valtavasti valinnanvaraa.

Kongsvingerin koulurakennuksessa suunnittelijat ovat ammentaneet inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja hyödyntäneet sitä rakennuksen julkisivussa. Rakennuksessa luonnonvihreät Steni Colour -levyt yhdistyvät puumateriaaliin. Julkisivulevyihin on myös painatettu lainauksia oppilailta, mikä tuo rakennukseen omaleimaisuutta.

Kongsvingerin koulurakennuksen julkisivu on upea ja moderni yhdistelmä Steni-julkisivulevyjä ja mäntyä.

LEIKINKESTÄVÄ JULKISIVU

Steni-julkisivulevyt ovat vankkoja ja kestävät kovaakin käsittelyä – se tuli todistettua päiväkodissa, jossa lapset ja aikuiset saivat koetella julkisivun kestävyyttä Moon Car -polkua! Muut julkisivutuotteet tuhoutuivat leikin tuoksinassa, mutta Steni-levyt kestivät mainiosti. Niinpä rakennuksen julkisivuun vaihdettutoillaiin kestävät Steni-levyt, joilla on 60 vuoden toimintatakuu.

Moon Car -törmäystestit tuottivat päiväkodissa suurta hupia.

Myös tanskalaisessa Roskilden kunnassa sijaitsevassa Hjørnet-kerhorakennuksessa on huomattu Stenin julkisivulevyjen kestävyys. Kerhon oli vaihdettava alkuperäinen julkisivu, sillä se ei kestänyt pallopelejä. Steni-levyt on valmistettu lasikuituvahvisteisesta kivikomposiitista, minkä ansiosta ne ovat erittäin vahvoja ja pitkäikäisiä. Julkisivulevyjen vaihtaminen nosti julkisivun odotettua elinkaarta 20 vuodesta 60 vuoteen, ja lisäksi kerho säästää Steni-levyjen myötä pitkän pennin huoltokustannuksissa.

Steni-levyillä on hypitty ja kävelty, ja ne kestävät kuormituksen ongelmitta – ne narisevat ja natisevat kyllä mutta eivät katkea.​ Sabina Holstein, Roskilden kunnan suunnittelija ja konsultti​

Hjørnet-kerhorakennuksen alkuperäiset, kuitusementistä valmistetut julkisivulevyt korvattiin kestävillä Steni-kivikomposiittilevyillä.

Luova ympäristö

Suurpellon päiväkoti

Steni Colour -julkisivulevyjen ansiosta tämä päiväkoti tarjoaa iloa ja inspiraatiota niin lapsille kuin aikuisille.

Elämää pursuava julkisivu

Nikkilän Sydän -koulurakennus

Hauska ulkoasu tarjoaa viihtyisät puitteet oppimiselle.

Väriä pintaan!

Tuomarilan päiväkoti

Tämän värikylläisen päiväkodin julkisivussa on käytetty Steni Colour -levyjä 12 eri RAL-sävyssä.

Huoltovapaus huipussaan

Näin helposti poistat graffitit julkisivusta

Graffitin poistaminen Steni-julkisivulevyistä onnistuu helposti. Katso vinkkimme ja videomme.