Tietoa Stenistä

Steni toimittaa arkkitehtonista ilmaisuvoimaa, joka huomataan ja muistetaan. STENI-julkisivuratkaisujen avulla arkkitehdit voivat suunnitella ainutlaatuisia rakennuksia, jotka kestävät sukupolvien ajan.

Historia

Steni on norjalainen rakennusalan menestysyritys, joka on perustamisestaan vuodesta 1965 saakka keskittynyt tarjoamaan julkisivuratkaisuja, jotka tuottavat ainutlaatuista ja kestävää arkkitehtonista ilmaisua – erittäin laadukkaasti.

Steni aloitti toimintansa perheomistuksessa vuonna 1965. Julkisivulevyt on kehitetty kestämään Norjan karuja ja vaativia ilmasto-olosuhteita. Yrityksen pääosakkeenomistaja on nykyään ruotsalainen Accentone 2012 Holding Ltd.

Stenillä on n. 100 työntekijää ja pääkonttori, tuotantolaitos, varasto ja tehtaanmyymälä Lardalissa, Vestfoldissa, Norjassa.

Stenillä on myyntiyritykset Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Muualla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa on sopimusjakelijoita, jotka myyvät ja markkinoivat tuotteitamme.

Steni-julkisivuratkaisujen avulla arkkitehdit voivat suunnitella ainutlaatuisia rakennuksia, jotka kestävät sukupolvien ajan.

FAKTAT

  • Perustettu vuonna 1965
  • Pääomistaja Accentone 2012 Holding Ltd
  • Laadukkaita julkisivulevyjä kivikomposiitista
  • Päätoimipiste ja tuotanto Norjan Vestfoldissa
  • Kansainvälinen yritys
  • N. 100 työntekijää

Visio

Creating the ultimate building expressions for future generations.

Missio

Mitä
Toimitamme markkinoiden laajinta ja kiehtovinta pintavaihtoehtojen ja kokojen valikoimaa. Tuotteemme ovat kustannustehokkaita, sillä niiden ulkonäkö ja laatu kestävät pitkään.

Kenen kanssa
Luomme pitkäkestoista luottamusta ja arvoa tekemällä tiivistä yhteistyötä käyttäjien, omistajien, arkkitehtien, urakoitsijoiden ja jakelijoiden kanssa.

Miten
Tavoitteemme on olla luotettava neuvonantaja ja kumppani, joka kehittää tulevaisuuden julkisivuratkaisuja. Teemme sen yhdistämällä kokemuksemme osaamiseen, innovaatioihin, helppouteen ja innokkuuteen – ja käyttämällä laadukkaita työkaluja. Kumppanimme voivat olla varmoja siitä, että osaamme kuunnella ja ymmärtää heidän tarpeitaan ja vaatimuksiaan aidosti. Lisäksi tarjoamme nopeaa, mutkatonta ja läpinäkyvää asiakaspalvelua, ensiluokkaista logistiikkapalvelua sekä vaivattoman ja helposti saatavilla olevan jakelun.

Miksi
Uskomme, että kestävä ulkonäkö ja laatu ovat tie puhtaaseen ja valoisaan tulevaisuuteen. Siksi suhtaudumme vakavasti yhteiskuntavastuuseemme: tuotteidemme elinkaari on tutkitusti pitkä, niiden hiilidioksidipäästöt ovat pienet, jätettä syntyy vähän ja tuotteiden hävittäminen elinkaaren päätyttyä on edullista.

Arvot

Arvostus
Kunnioitamme toisiamme, ympäristöämme, yhteistyökumppaneitamme, sekä asiakkaitamme. Välitämme aidosti, olemme kohteliaita – ja meillä on avoin ja osallistava kulttuuri. Kunnioitamme toistemme mielipiteitä, ja olemme lojaaleja tehdyille päätöksille.

Innovatiivinen
Etsimme aktiivisesti uutta tietoa, olemme uteliaita alamme kehitykselle. Etsimme luovia ratkaisuja ja olemme valmiita positiiviseen muutokseen.

Laatu
Asetamme korkeat vaatimukset kaikelle mitä teemme, ja toimimme odotusten, vaatimusten ja spesifikaatioiden mukaisesti. Pidämme sanamme, olemme vakavasti otettavia, vastuullisia ja toimintamme on läpinäkyvää.

Asiakaslähtöinen
Olemme sitoutuneet löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme perillä markkinoilla vallitsevista tarpeista ja odotuksista ja keskitymme asiakkaaseen joka vaiheessa. Olemme ylpeitä saadessamme toimia tällä alalla ja asiakkaamme ovat aina etusijalla.

Laatujärjestelmä

Katso linkki Stenin laatujärjestelmä:

Stenin laatujärjestelmä

 

Eettiset ohjeet

Steni Groupin eettinen ohjeistus:

Eettiset ohjeet