Steni.fi / Julkisivulevyt Steni Nature

Steni Nature on ympäristöystävällinen ja vankka kivikomposiitti julkisivulevy, jonka pinta on kaunista murskattua luonnonkiveä, oliviinia tai kierrätettyä lasia.

Steni Nature on kehitetty yhteistyössä johtavien arkkitehtien kanssa ja siinä on kauniin ulkonäön lisäksi useita hyviä ominaisuuksia. Levyt on valmistettu kestävistä, lähialueen luonnonmateriaaleista ja ovat vankkoja, luonnon rasituksia kestäviä levyjä. 60 vuoden toimintatakuu.

Julkisivulevyt luonnon ehdoilla

Steni Nature on saatavana useilla erivärisillä luonnonkivillä, joista moni on saatavilla jopa neljässä eri kivikarkeusasteessa: 6 - 14 mm - hieno mikro, hieno, keskikarkea ja karkea. Lisäksi saatavilla on  Steni Nature, joka on valmistettu kierrätyslasista tai oliviini – yksi Norjan jännittävimmistä mineraaleista.

Julkisivulevyt asennetaan tuulettuvana verhouksena ja asennustöitä voidaan tehdä ympäri vuoden – lämpötilasta ja sääolosuhteista riippumatta. Stenin julkisivulevyt ovat 100-prosenttisesti diffuusiotiiviitä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan jopa upottaa veteen.

Steni-julkisivulevyt vaativat vain vähän huoltoa ja ne voidaan tarvittaessa puhdistaa useimmilla talouskäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla.

videopopup
Steni Nature -levyihin on saatavilla neljä kivikarkeutta: erittäin hieno, hieno, keskikarkea ja karkea

Steni Naturella voit luoda näyttävän julkisivun. Steni Nature on hieno sellaisenaan, mutta näyttää hyvältä myös yhdistettynä muihin materiaaleihin, kuten puuhun, rappaukseen tai muihin pintoihin. Selaa alla olevaa galleriaa nähdäksesi lisää esimerkkejä.

Uudelleen lanseeraus uusilla pinnoilla

highlighted image

SN604 White Glass

highlighted image

SN605 Mixed Glass

highlighted image

SN502 Scandinavian Forest (olivin)

highlighted image

SN503 Ice Age

Värigalleria icon

Tuotteen ominaisuudet

icon
Helppo asentaa
icon
Valmiiksi katkaistu
icon
Kestäviä ratkaisuja pienin kustannuksin
icon
60 vuoden takuu
icon
Pieni hiilijalanjälki
icon
Helppo puhdistaa
icon
Iskunkestävä
icon
Pakkasenkestävä ja vesitiivis
Tuotteen ominaisuudeticon

Koot

Varastokoot:

1195 × 2995 mm

 

Vakiotuotanto:

295 × (1195–3495 mm)

395/595/795/895/1195

× (850–3495 mm)

 

Mittatilaustuotanto:

(292–1195 mm) × (850–3495 mm)

 

Veloitus tapahtuu aina täyden tuotantoleveyden (1195 mm) mukaan.

Julkisivulevyt luonnon tiloissa

Nyt Steni Nature lanseerataan uudelleen useissa supermoderneissa ja upeissa versioissa, joiden pinnat on valmistettu muun muassa kierrätyslasista, oliviinista ja jokikivestä.

Kierrätyslasista saadaan kauniita julkisivulevyjä

Vanhaa lasia kierrätetään ja käytetään uudelleen kauniiden julkisivulevyjen luomiseksi, joissa on elegantti ja luonnollinen ilme.

Oliviini – yksi Norjan jännittävimmistä mineraaleista

Stenin jatkuva uusien materiaalien etsintä on tuottanut tulosta: kaunis, vihreä mineraali oliviini.

Era Contour - moderni ja majesteettinen

Steni Nature yhdessä lasin kanssa luo kokonaisuuden, joka saa värit sointumaan optimaalisesti yhteen suurissa ikkunapinnoissa.