Studsgaardenin julkisivusaneeraus

AB Studsgaardenin mittava saneeraus on vihdoin valmis. Saneeraustyö kattoi muun muassa uudet ikkunat, eristyksen ja julkisivulevyt. Parannukset vievät rakennukset energiasäästön eturintamaan. Studsgaardenin uusi julkisivu on arkkitehti Søren Justinin piirtämä. Hän työskentelee Gaihede Rådgivende Arkitekter & Ingeniører -toimistossa, joka toimi hankkeen konsulttina. Julkisivussa on käytetty STENI Colour -julkisivulevyjä, kulmaelementtejä ja U-elementtejä eri väreissä ja kiiltoasteissa. Yhdessä ne luovat eläväisen ja yhtenäisen julkisivun.

- Toivoimme, että 12 eri levytyyppiä toimitettaisiin osissa, jotta meidän ei tarvitsisi liikutella levyjä ympäriinsä löytääksemme oikean. Jos jotakin pitää käsitellä kaksi kertaa, siinä on meille yksi kerta liikaa. Säästimme aikaa, kun STENI pakkasi ja toimitti juuri sitä, mitä halusimme.

Kolme kiiltoastetta, neljä väriä!

"Piirsin julkisivuun kuvion kultaisen leikkauksen mukaisesti käyttämällä matta-, puolimatta- ja kiiltopintaa neljässä eri värissä. Se tekee julkisivusta elävän." – Søren Just, arkkitehti

Julkisivu jatkuu katkeamattomana kulmien ympäri STENI-elementin avulla, mikä luo hienon lopputuloksen.