Tuotteen ominaisuudet

Kaikki Steni-julkisivulevyt on valmistettu kivikomposiitista. Se tekee levyistä iskunkestäviä mutta joustavia. Levyjä voidaan taivuttaa enintään 3,5 metrin säteen verran, mikä mahdollistaa julkisivun kaarevien muotojen toteuttamisen.

Steni Colour, Steni Vision ja Steni Nature

icon

Helppo asennus

Steni-julkisivulevyjen asentaminen on helppoa. Levyt asennetaan tuulettuvana verhouksena. Asennus voidaan tehdä vuoden ympäri lämpötilasta ja sääolosuhteista riippumatta.
icon

Valmiiksi katkaistu

Stenin jatkuvan tuotantoprosessin ansiosta valittavissa on suuri määrä vakiokokoja, joiden enimmäisleveys on 1195 mm ja enimmäispituus 3495 mm. Siksi hävikin määrä on hyvin pieni. Steni kehittää räätälöityjä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa ja tarjoaa kaikille tuotteille ja pinnoille muotoon valettuja L- ja U-elementtejä eri kulmissa. Taivutetut ratkaisut ja kulmaelementit luovat kiehtovia mahdollisuuksia ja korostavat rakennuksen estetiikkaa saumattomilla liitoksillaan.
icon

Kestäviä ratkaisuja pienin kustannuksin

Steni tarjoaa julkisivulevyjen ostajalle lukuisia erilaisia palveluja, jotka helpottavat logistiikkaan ja asennukseen liittyvää työtä. Levyjä on mahdollista tilata myös omien mittojen mukaan. Voimme myös porata julkisivulevyt etukäteen ja tarjoamme materiaalihallintoon liittyviä palveluja. Kaikki tämä helpottaa työskentelyä rakennustyömaalla. Näin säästyy arvokasta aikaa, ja julkisivu on hinnaltaan kilpailukykyinen ja vaatii vain vähän ylläpitoa.
icon

60 vuoden takuu

Kaikilla Steni-julkisivulevyillä on 60 vuoden takuu. Se vähentää huomattavasti valmiin rakennuksen ylläpidon tarvetta – pelkkä yksinkertainen puhdistus riittää. Samalla se pienentää rakennuksen elinkaarikustannuksia.
icon

Pieni hiilijalanjälki

Steni-julkisivulevyjen hiilidioksidikuormitus ympäristölle on pieni, 14–17 kg CO2/m2. Niille on laadittu elinkaarianalyysi ja ympäristöseloste (Environmental Product declaration, EPD). Steni-julkisivulevyt voidaan toimittaa tavalliseen julkiseen jätteenkäsittelypisteeseen niiden käyttöiän päätyttyä. Steni-jäte on vaaratonta, joten se ei vaikuta ympäristöön.
icon

Helppo puhdistaa

Suosittelemme julkisivulevyjen vuotuista silmämääräistä tarkastamista, sillä ilmansaasteet, lämpötilanvaihtelut, sää- ja tuuliolosuhteet ja rakennuksen eläminen sekä siinä käytettyjen materiaalien ominaisuudet saattavat vaikuttaa julkisivun vakauteen ja ulkonäköön. Tarvittavien korjaustoimien selvittämiseksi muun muassa seuraavat seikat on syytä tarkastaa: • Julkisivun pesutarpeen kartoittaminen • Esimerkiksi ilkivallasta tai iskuista aiheutuneiden halkeamien ja vaurioiden tarkastus • Kiinnitysten tarkastus Levyt kestävät puhdistusta suuttimella varustetulla painepesurilla, jonka paine on enintään 100 baaria. Suositeltu suihkutusetäisyys on 20–30 cm. Pinnan peseminen painepesurilla ja kuumalla vedellä (70–80 °C) tuottaa yleensä hyvän lopputuloksen ja on myös ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin kemikaalien käyttö.
icon

Iskunkestävä

Steni-julkisivulevyt on valmistettu kivikomposiitista, joten ne ovat vankkoja ja iskunkestäviä.
icon

Pakkasen- ja vedenkestävä

Steni-julkisivulevyt ovat veden- ja pakkasenkestäviä. Ne kestävät äärilämpötiloja, ja niitä voidaan työstää ja taivuttaa jopa 30 asteen pakkasessa. Steni-julkisivulevyt ovat täysin diffuusiotiiviitä, joten ne eivät laajene edes veteen upotettaessa. Siksi levyjen reunoja ei tarvitse käsitellä katkaisemisen jälkeen.

Sokkelilevy by Steni

icon

Helppo asennus

Sokkelilevy by Steni asennettaan tuulettuvana verhouksena. Asennus voidaan tehdä vuoden ympäri lämpötilasta ja sääolosuhteista riippumatta.
icon

Kestäviä ratkaisuja pienin kustannuksin

Sokkelilevy by Steni on hinnaltaan kilpailukykyinen ja vaatii vain vähän ylläpitoa.
icon

25 vuoden takuu

Sokkelilevy by Steni -levyillä on 25 vuoden takuu. Se vähentää huomattavasti valmiin rakennuksen ylläpidon tarvetta – pelkkä yksinkertainen puhdistus riittää. Samalla se pienentää rakennuksen elinkaarikustannuksia.
icon

Pieni hiilijalanjälki

Sokkelilevy by Stenin hiilijalanjälki on pieni, ja levyt voidaan toimittaa julkiseen jätteenkäsittelypisteeseen niiden käyttöiän päätyttyä. Steni-jäte on vaaratonta, joten se ei vaikuta ympäristöön.
icon

Helppo puhdistaa

Suosittelemme levyjen vuotuista silmämääräistä tarkastamista, sillä ilmansaasteet, lämpötilanvaihtelut, sää- ja tuuliolosuhteet ja rakennuksen eläminen sekä siinä käytettyjen materiaalien ominaisuudet saattavat vaikuttaa julkisivun vakauteen ja ulkonäköön. Tarvittavien korjaustoimien selvittämiseksi muun muassa seuraavat seikat on syytä tarkastaa: • Julkisivun pesutarpeen kartoittaminen • Esimerkiksi ilkivallasta tai iskuista aiheutuneiden halkeamien ja vaurioiden tarkastus • Kiinnitysten tarkastus Levyt kestävät puhdistusta painepesurilla, jonka paine on enintään 100 baaria. Suositeltu suihkutusetäisyys on 20–30 cm. Pinnan peseminen painepesurilla ja kuumalla vedellä (70–80 °C) tuottaa yleensä hyvän lopputuloksen ja on myös ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin kemikaalien käyttö.
icon

Iskunkestävä

Sokkelilevy by Steni levyt ovat vankkoja ja iskunkestäviä, ja niissä on ainutlaatuinen kiviydinrakenne.
icon

Pakkasen- ja vedenkestävä

Sokkelilevy by Steni -levyt ovat veden- ja pakkasenkestäviä. Levyt kestävät äärilämpötiloja, ja niitä voidaan työstää ja taivuttaa jopa 30 asteen pakkasessa. Ne ovat täysin diffuusiotiiviitä, joten ne eivät laajene edes veteen upotettaessa. Siksi levyjen reunoja ei tarvitse käsitellä katkaisemisen jälkeen.
icon

Kevyt

Sokkelilevy by Steni -levyjen käsittely on helppoa, sillä ne painavat vain 9,5 kg/m2.

Steni Masterboard

icon

Kestää hyvin kosteutta

icon

Sopii lattiaan ja seinään

icon

BVN:n suosittelema

icon

Palamaton levy

icon

Euroklasse A1 -luokitus