Julkaisemme uuden Steni Vision Standard -valikoiman

Julkaisemme nyt uuden Steni Vision Standard -valikoiman. Jopa 64 vakiokuviota eri ilmeillä ja värivaihtoehdoilla.

Steni Vision -julkisivulevyillä voit luoda täysin omanlaisen, ainutlaatuisen julkisivun. Voit joko luoda täysin yksilöllisen julkisivun Steni Vision Custom -levyillä tai valita valmiin pinnan Steni Vision Standard -valikoimasta.

Uusi Steni Vision Standard -valikoima sisältää peräti 64 eri pintavaihtoehtoa, mukaan lukien laajan valikoiman eri materiaaleja, kuten metallia, puuta ja kiveä. Malliston on suunnitellut alankomaalaisen M2uur-suunnittelutoimiston kokenut suunnittelija Freekje Vervoord, jonka erikoisalaa on ainutlaatuisten kuvatiedostojen suunnittelu.

Lataa PDF ja tutustu uuteen Steni Vision Standard -mallistoon kokonaisuudessaan

Lataa Steni Vision -esite

MIKSI VALITA STENI VISION STANDARD?

Steni Vision -julkisivulevyt ovat fiksu valinta monesta syystä. Julkisivulevyt kestävät aikaa, kun taas valo ja ympäristön rasitukset saavat monet muut materiaalit haalistumaan tai kulumaan nopeasti ja epätasaisesti. Lisäksi Steni-levyjen asentaminen on halvempaa ja nopeampaa verrattuna moniin muihin julkisivumateriaaleihin. Levyt ovat lähes huoltovapaita ja niillä on 60 vuoden takuu.

Kysyimme suunnittelija Freekje Vervoordilta, mitkä ovat hänen mielestään Steni Vision -levyjen suurimmat hyödyt rakennuksen omistajan kannalta verrattuna luonnonmateriaaleihin, kuten puuhun, kiveen tai metalliin:

– Luonnonmateriaalit ovat täysin ainutlaatuisia, joten jokainen levy on erilainen. Otetaan esimerkiksi suosittu marmori Bianco Carrara, joka on paljon käytetty ja erittäin pidetty materiaali. Huono puoli on, että se on kallista ja epäekologista, sillä se ei ole uusiutuvaa. Marmori asettaa myös useita teknisiä haasteita. Onkin tavallista, että marmorinen julkisivu täytyy vaihtaa usein värjäytymisen, likaantumisen tai muun kulumisen vuoksi. Miksemme siis korvaisi marmoria Steni-levyillä, joiden pinta on tehty muistuttamaan Bianco Carraraa? Sekä materiaali- että asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat. Puu vaatii huoltoa, kun taas metallissa riskinä ovat värimuutokset, korroosio ja metallin väsyminen.

DIGITAALINEN MUOTOILU ANTAA VAPAUTTA

Freekje Vervoord ilahtui suuresti, kun häntä pyydettiin suunnittelemaan uusi Steni Vision -valikoima. Hän kertoo, että Stenin ainutlaatuinen tapa kehittää uusia kuvioita mahdollistaa melkein minkä tahansa toiveen toteuttamisen. Tämä antaa arkkitehdeille valtavasti luomisen vapautta.

– Uskon, että tämä kehitysaskel on tärkeä tulevaisuuden julkisivusuunnittelun kannalta. Arkkitehtien tulee olla siitä tietoisia. Tämä uudistaa ajattelu- ja työskentelytapaamme – aikaisemmin suunnittelu rajoittui siihen, mitä valmistajilla oli tarjota. Nyt jokaiseen yksittäiseen projektiin voidaan kehittää ainutlaatuinen julkisivu, joka on kuin rakennukselle räätälöity, yksilöllinen takki. Se antaa rakennukselle luonnetta sekä tunnistettavan ja yksilöllisen ilmeen. Steni tarjoaa täydellisen suunnitteluvapauden ilman rajoja.

Freekje Vervoord

Nyt jokaiseen yksittäiseen projektiin voidaan kehittää ainutlaatuinen julkisivu, joka on kuin rakennukselle räätälöity, yksilöllinen takki. Se antaa rakennukselle luonnetta sekä tunnistettavan ja yksilöllisen ilmeen. Steni tarjoaa täydellisen suunnitteluvapauden ilman rajoja.​ FREEKJE VERVOORD, M2UUR​

Uusi mallisto on laadittu alusta asti tietokoneella, kun taas aikaisemmin julkisivuihin on painatettu skannauksia olemassa olevista materiaaleista.

– Nyt voimme ajatella paljon vapaammin. Uutta valikoimaa kehitettäessä keskityimme neljään pääteemaan pienin variaatioin. Valikoima ei perustu olemassa oleviin tekstuureihin, kuten puuhun, kiveen tai metalliin, vaan se on suunniteltu täysin varauksetta. Tämä luo todellisen illuusion, suunnittelija kertoo.

Freekje Vervoord kertoo, että jokainen kuvio koostuu periaatteessa kuudesta vaihtoehdosta. Jos asiakas kuitenkin kaipaa lisää vaihtoehtoja, niitä voi lisätä helposti. Koska kaikki on tehty digitaalisesti, häiritsevä toistuvuus on pystytty eliminoimaan kuvioista. Julkisivulevyjen suunnittelussa tällaiset räätälöintimahdollisuudet ovatkin merkittävä etu.

– Tietääkseni tällaista mahdollisuutta ei tarjoa kukaan muu toimija. Koska tiedostot tehdään digitaalisesti, valittavana on mikä tahansa väri tai suurempi tai pienempi tekstuuri, tai mikä tahansa muu muoto. Tämä ei ole mahdollista muiden valmistajien kohdalla, vaan vaihtoehdot rajoittuvat jo olemassa olevaan valikoimaan, Vervoord kertoo.

TÄÄLTÄ näet kaikki 64 uutta Steni Vision Standard -vaihtoehtoa

Lataa Steni Vision -esite ja lue lisää

FAKTAT

Steni Vision:

  • Steni Vision Standard -valikoimassa on 64 upeaa valmista pintavaihtoehtoa.
  • Edistyneen pintapainatuksen ansiosta voit luoda täysin ainutlaatuisen julkisivuilmeen.
  • Steni Vision Custom -levyjen avulla voit luoda täysin ainutlaatuisen julkisivun esimerkiksi omista valokuvista, piirustuksista tai muista kuva-aiheista.
  • Saatavana kolmessa eri kiiltoasteessa: matta, puolimatta ja korkeakiiltoinen.
  • Kivikomposiittilevy 60 vuoden takuulla.