Näin helposti saat helppohuoltoisen sokkelin

Moni talonomistaja suunnittelee talonsa sokkelin kunnostamista. Useimmilla työ jää kuitenkin suunnitelman tasolle, kun he huomaavat, miten paljon aikaa, rahaa ja työtä sokkelin kunnostus vaatii. Siksi sokkeli saa altistua pakkaselle, tuulelle ja kosteudelle. Kuulutko sinä tähän luovuttaneiden joukkoon? Lue tämä artikkeli, niin saat tietää, miten saat helposti uuden ja kauniin sokkelin, joka kestää taatusti vähintään 25 vuotta

Näin helposti saat helppohuoltoisen sokkelin | Steni

Sokkeli on talon perusta, joten se on tärkeää pitää kunnossa. Milloin tarkistit viimeksi sokkelin kunnon? Kierrä talon ympäri jo tänään, tarkastele sokkelia huolellisesti ja tunnustele tarvittaessa: Lohkeileeko maali? Onko sokkelissa halkeamia, naarmuja tai reikiä? Jos vastasit jompaankumpaan kysymykseen kyllä, on aika tarttua toimeen, ennen kuin on liian myöhäistä.

Sokkelin kunnostus on aiemmin ollut tylsää, kallista ja aikaa vievää puuhaa. Nyt on tarjolla uusi keino, jolla työ sujuu helpommin, edullisemmin ja nopeammin. Ja voit tehdä sen itse!

Tee uusi sokkeli, joka kestää vuoteen 2041

Steni-sokkelilevyillä saat kauniin ja helposti huollettavan sokkelin, joka kestää taatusti vähintään 25 vuotta. Levyjen kaunis ja kestävä pinta on luonnonkiveä. Jos olet kyllästynyt sokkelisi nykyiseen väriin, voit valita mustat, harmaat tai valkoiset levyt.

Unohda betonimylly, laasti, hiekka, kottikärryt, laastikauha, maali ja kaikki muut välineet, jotka luulit joutuvasi ostamaan. Näin asennat STENI-sokkelilevyt helposti ja nopeasti:

  1. Kiinnitä ensin painekyllästetyt laudat suoraan sokkeliin 40 cm:n välein. Pyydä rautakaupasta neuvoja parhaan kiinnitystuotteen valintaan juuri sinun sokkeliisi.
  2. Niittaa EPDM-tiivistenauha (rullatavaraa) lautoihin.
  3. Esiporaa reiät levyihin ja kiinnitä ne lautoihin. Suosittelemme kiinnitykseen lakattuja Steni-ruuveja.

Siinä kaikki, mitä tarvitset saadaksesi kestävän ja kauniin sokkelin, joka kestää taatusti seuraavat 25 vuotta.

Jos haluat nähdä asennuksen käytännössä, katso tämä alle minuutin mittainen video.

Käy saman tien tarkistamassa, tarvitsetko uuden sokkelin, ennen kuin unohdat. Näin vältyt monelta ikävältä yllätykseltä myöhemmin.