Enemmän kuin pelkkä pakkaus työmaalla

– Olemme enemmän kuin pelkkä julkisivulevyjen valmistaja ja toimittaja. Toimitus STENILTÄ pitää sisällään paljon muutakin kuin vain julkisivulevyt toimitettuna työmaalle, kertoo Ola Harildstad Olsen, Stenin Chief Commercial Officer.

Stenin tunnussana on yhteistyö. Yrityksenä haluamme olla hyvä yhteistyökumppani ja tarjota asiakkaillemme erilaisia palveluja suunnittelun, logistiikan ja asennuksen helpottamiseksi.

Alusta loppuun

– Olemme mieluusti mukana koko projektin ajan. Mitä aiemmin liitymme mukaan, sitä parempi kaikille osapuolille sekä taloudellisesti että projektin toteuttamisen kannalta. Kun teemme yhteistyötä arkkitehdin, rakennuttajan, urakoitsijan ja rakennusmateriaalien toimittajan kanssa ja yhdessä sovitamme ja optimoimme ratkaisut, säästyy projektissa sekä aikaa että rahaa, Harildstad Olsen kertoo.

Stenin edistyksellisen jatkuvan tuotannon ansiosta julkisivulevyt voidaan mukauttaa (leikata ja porata) saman tien verkkopohjaisesti. Näin muodot ja porausreiät voidaan sovittaa pitkälti asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että hävikki vähenee merkittävästi, mikä säästää julkisivulevyjen asennuksessa sekä aikaa että kustannuksia.

Ennakkoon tehdyt porausreiät säästävät aikaa työmaalla.

Kun teemme yhteistyötä arkkitehdin, rakennuttajan, urakoitsijan ja rakennusmateriaalien toimittajan kanssa ja yhdessä sovitamme ja optimoimme ratkaisut, säästyy projektissa sekä aikaa että rahaa.​​ Ola Harildstad Olsen, Chief Commercial Officer, Steni​

Ajan ja rahan säästöä

Harildstad Olsen kertoo, että Steni voi myös merkitä sekä kuormalavat että julkisivulevyt, mikä helpottaa sekä logistiikkaa että asentamista. Tämän palvelun kysyntä kasvaa jatkuvasti.

– Työmaalla on lähes aina puutetta tilasta, joten hyvä materiaalinhallinta yhdessä urakoitsijan kanssa helpottaa ja nopeuttaa asennustyötä.

Materiaalinhallinta pitää sisällään suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, lavojen ja levyjen merkitsemisen, leikkaamisen ja poraamisen ennalta sekä täydelliset toimitukset sovittuna ajankohtana.

– Hyvä materiaalinhallinta säästää sekä aikaa että rahaa, Olsen tiivistää.

Julkisivulevyt pakataan lavoille ja muovitetaan tiiviisti kuljetusta varten.

Levyjen ja lavojen merkitseminen helpottaa asennustyötä.

   

Ennustettavuus paranee

– Vielä yksi asia. Suuremmissa projekteissa sovimme usein urakoitsijan kanssa myös asennusohjeistuksesta työmaalla. Tämä tarkoittaa, että saavumme rakennustyömaalle, kun asennustyö aloitetaan, ja käymme asentajan kanssa läpi ohjeistuksen. Näin varmistamme, että asennusohjeita noudatetaan. Samalla vältetään turhat yllätykset asennuksen aikana, Ola Harildstad Olsen sanoo.

Hyvä materiaalinhallinta säästää sekä aikaa että rahaa.