Julkisivulevyt luonnon ehdoilla

Steni Nature on yksi Norjan perinteisimmistä julkisivulevyistä ja sitä on valmistettu reilusti yli 50 miljoonaa neliömetriä. Nyt julkisivulevy lanseerataan uudelleen useissa supermoderneissa ja upeissa versioissa, joiden pinnat on valmistettu muun muassa kierrätyslasista, oliviinista ja jokikivestä.

Julkisivulevy Steni Nature on ollut markkinoilla Stenin perustamisesta 1965 lähtien. Stenillä oli jo silloin tavoitteena kehittää julkisivuratkaisuja, jotka on suunniteltu kestämään Norjan ilmaston ankarat ja vaativat olosuhteet. Ja tämä tavoite on – jos mahdollista – vieläkin vahvempi tänään, kun julkisivulevyjen lippulaiva uudistuu.

- Ylpeydellä, nöyryydellä ja suurella luottamuksella lanseeraamme nyt useita uusia versioita Steni Nature -julkisivulevystä. Ne kuvaavat tavallaan sitä kehitystä, jossa me Stenillä olemme olleet mukana - ja edistäneet - viimeisen 56 vuoden aikana, sanoo Stenin viestintäpäällikkö Jan Terje Nielsen.

Ainutlaatuiset pinnat – sama laatu

Julkisivuratkaisujen kanssa on tapahtunut paljon vuodesta 1965, sekä jatkokehityksen että innovaatioiden muodossa. Stenille on kuitenkin erittäin iso askel, kun itse emolevy, Steni Nature, lanseerataan nyt uudelleen.

Uudet julkisivulevyt, joiden pinnat ovat kierrätettyä lasia, oliviinia ja jokikiveä, ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja ne on kehitetty yhteistyössä useiden johtavien arkkitehtien kanssa. Eikä muotoilu ole millään tavalla mennyt julkisivulevyjen laadun edelle.

– Kauniista, luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä pinnasta huolimatta; levyjen ainutlaatuisesta iskunkestävyydestä ja vankkuudesta huolehditaan tietysti. Kuten kaikilla muilla julkisivulevyillämme, myös näillä on 60 vuoden toimintatakuu ja ne kestävät säätä ja tuulta täsmälleen samalla tavalla kuin muutkin levymme, Nielsen toteaa.

Luonnon ehdoilla

Kuten nimestä voi päätellä, Steni Nature on luonnon lähtökohdista kehitetty julkisivulevy. Kivimurske- ja kierrätyslasipinnalla olevat levyt valmistetaan suurelta osin uudelleenkäyttämällä ja käyttämällä luonnonmateriaaleja, jotka muuten jäisivät huomiotta.

– Horjumattomasta fokuksestamme ympäristöön ja kestävyyteen pidetään täällä hyvää huolta. Valitsemalla Stenin tuotteet voit olla varma, että olet valinnut pitkäikäisen ratkaisun, joka on kestävä ja pitkällä aikavälillä taloudellinen. Steni toimittaa sloganinsa mukaisesti "Lasting expressions", Nielsen sanoo.

Steni Nature-levyissä käytetyt materiaalit ovat suurelta osin ns. lyhyen kuljetusmatkan materiaaleja, Nielsen kertoo.

FAKTAT

Steni Nature

Julkisivulevyt luonnon ehdoilla

  • Pinta luonnonkiveä ja kierrätyslasia
  • Luonnollinen ja ympäristöystävällinen
  • 60 vuoden toimintatakuu
  • Iskunkestävä ja vankka
  • Helppo asentaa