Leiki väreillä digitaalisella värityökalullamme

Olemme kehittäneet digitaalisen työkalun, jolla voit kokeilla erilaisia Steni Colour -väriyhdistelmiä löytääksesi täydellisen yhdistelmän projektillesi.

Kokeile julkisivuvärejä uudella digitaalisella värityökalulla!

Tuntuuko sinusta vaikealta yhdistää värejä julkisivuihin? Nyt voit testata eri värejä Stenin uuden digitaalisen värityökalun avulla! Klikkaa tästä kokeillaksesi sitä nyt.

b'Fargevelger skjermopptak'

 

Tiesitkö, että voit valita jopa 80 erilaista väriä Steni Colour -julkisivulevyistä? Paras väriyhdistelmä projektisi kannalta löytyy helposti Stenin uudella värityökalulla, joka mahdollistaa värien testaamisen verkossa. 

Työkalusta löydät koko valikoiman Steni Colour -levyjä ja voit värittää arkkitehtuurin päävärillä, aksenttiväreillä ja kontrastivärillä. Valitse värit itse tai anna Stenin ennalta määrittämien yhdistelmien inspiroida sinua. 

 

Hyviä neuvoja ja ohjeita

Kine Angelo, apulaisprofessori, NTNU, arkkitehtuurin ja teknologian laitos.

Väriasiantuntija Kine Angelo on ollut mukana kehittämässä Stenin värikarttaa. Tässä yhteydessä hän on myös laatinut joitakin perussääntöjä julkisivun ja ulkotilojen värien valintaan sekä antaa samalla hyödyllisiä neuvoja värien valitsemiseen. 

Täältä löydät väriasiantuntijan ohjeet julkisivun värien valintaan. 

Julkisivuvärit liittyvät läheisesti paikalliseen identiteettiin ja vaikuttavat ympäristöön ja ihmisiin. Haluatko oppia lisää väreistä arkkitehtuurissa? Ilmoittaudu videotunnille! Lähetämme sinulle viisi videota, joissa Kine Angelo jakaa tietämystään. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.